Zasebnost 2018-05-24T19:58:07+00:00

IZJAVA O ZASEBNOSTI
Vsi podatki (vključno z elektronskim naslovom), ki jih kupec vnese preko spletne strani malivozniki.si, so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in se uporabljajo izključno za komunikacijo med podjetjem Mali Vozniki, Zoran Pavić s.p. in uporabnikom, ki je vnesel svoje podatke v obrazce na spletni strani malivozniki.si.

NAMEN
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, prav tako osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

E-NOVICE
Če želite, da vam Malivozniki preko e-pošte pošiljamo novice, se lahko prijavite na e-novice. Prijava je prostovoljna in jo lahko vedno prekličete. Po tem ko izpolnite prijavni obrazec, vam je na vpisan e-naslov poslano sporočilo, ki ga morate potrditi, če želite prejemati naše e-novice. To je varnostni ukrep v primeru, da bi kdo drug vaš e-naslov vpisal v naš obrazec.

UPORAVA VAŠIH PODATKOV
Za pošiljanje e-novic uporabljamo spletni servis MailChimp. S prijavo na e-novice se strinjate, da se vaši osebni podatki uporabljajo znotraj tega sistema v skladu z njihovo politiko poslovanja in politiko zasebnosti.

Mali Vozniki, Zoran Pavić s.p.
Kamnik, 17. 5. 2018